Prikazovanje 1–16 od 18 rezultatov

OTROŠKI POGANJALEC AVTO – MCLAREN (V 2 BARVAH)

59,90

Mclaren športni poganjalec je izdelan iz zelo trpežne plastike, ki je odporna tudi na udarce ob razne trde predmete. Poganjalec ima na volanu gumb za melodijo, tako, da se lahko otrok med vožnjo zabava in zraven tudi zapoje. Največja obremenitev je 23 kg. Poganjalec ima zaščito pred prevrnitvijo. Ob naročilu v opombe napišite barvo poganjalca (rdeč, rumen).

 

POGANJALEC – AVTO CROSS 1 (33×60 x34 cm)

35,99

Zapelji se svojim športnim poganjalcem Cross1, ki je izdelan iz zelo trpežne plastike, osi koles so iz kovine. Nizka točka gravitacije omogoča varno igranje. Poganjalec  nima pedalov, je zelo stabilen in ima višino sedišča 23 cm. Z uporabo tega poganjalca se otroku hitreje razvijajo motorične in koordinacijske sposobnosti.

Akcija!

POGANJALEC – MOTOR SAMOROG

47,99 36,00

Motor – poganjalec Samorog velikosti 50 x 71 x 27 cm je izdelan iz trpežne plastike.  Ima siroka kolesa, ki pripomorejo k večji stabilnosti in varnosti.

POGANJALEC – MOTOR XR POWER

52,99

Zapelji se z svojim Motorjem – poganjalcem in naj se dirka prične. Pri tem obvezno uporabi čelado, ter ščitnike in boš varno prispel na cilj. Poganjalec je velikosti 48 cm x  66 cm x 28 cm, maksimalna teža je 30 kg. Sedež je v višini 32 cm. Motor – poganjalec je izdelan iz kvalitetne, trdne plastike. Primerno za otroke stare 3-5 let.

 

Akcija!

POGANJALEC AVTO – Mercedes (bel)

75,99 59,99

Mercedes športni poganjalec je izdelan iz zelo trpežne plastike, ki je odporna tudi na udarce ob razne trde predmete. Poganjalec ima zvočne učinke in melodije, tako, da se lahko otrok med vožnjo zabava in zraven tudi zapoje. Mercedes je opremljen z varno podlago. Mercedes ima pod sedežem prostor za shranjevanje skrivnih zalog. Največja obremenitev 23 kg. Poganjalec ima zaščito pred prevrnitvijo. Barva 01 (bela).

Akcija!

POGANJALEC AVTO – Mercedes (rdeč)

72,99 59,99

Mercedes športni poganjalec je izdelan iz zelo trpežne plastike, ki je odporna tudi na udarce ob razne trde predmete. Poganjalec ima zvočne učinke in melodije, tako, da se lahko otrok med vožnjo zabava in zraven tudi zapoje. Mercedes je opremljen z varno podlago. Mercedes ima pod sedežem prostor za shranjevanje skrivnih zalog. Največja obremenitev 23 kg. Poganjalec ima zaščito pred prevrnitvijo. Barva 02 (rdeča)

Akcija!

SMART AVTO NA PEDALE ( 33 x 80 x 47 cm)

53,50 44,40

Športni poganjalec Smart na pedale je izdelan iz zelo trpežne plastike, ki je odporna tudi na udarce ob razne trde predmete. Smart avtomobil je prilagojen za otroke, privlačne oblike in primeren za igro. Ob naročilu v opombe napišite barvo: modra ali rdeča.

Akcija!

SMART AVTO NA PEDALE- UNICORN (33 x 80 x 47 cm)

48,99 41,40

Športni poganjalec Smart- Unicorn na pedale, velikosti 33 x 80 x 47 cm je izdelan iz zelo trpežne plastike, ki je odporna tudi na udarce ob razne trde predmete. Smart avtomobil je prilagojen za otroke, privlačne oblike in primeren za igro.

 

Akcija!

TRAKTOR KIDDY FUTURA

64,99 59,99

Naj ima vaš otrok čisto svoj traktor, kar so sanje vsakega velikega in majhnega otroka! Ta veliki zeleni traktor ima odlična kolesa, protizdrsna pedala ki služita da ti med vožnjo ne drsi, zadaj pa ima priključek za prikolico

Akcija!

TRAKTOR NA PEDALE S PRIKOLICO RANCH TRAC

88,99 78,99

Otroška vozila na pedale že leta in leta razveseljujejo otroke in zato smo za vas pripravili traktor Ranch Track po cenovno ugodni ceni. Traktor ima prikolico, na kateri lahko s seboj odpelješ svoje igrače, greš po mivko, pesek