Prikazovanje 1–16 od 31 rezultatov

Akcija!

DIŠEČI GOVOREČI SLADOLED (22 cm)

22,90 15,99

Dišeči sladoled, ki ponavlja za vami bo razveselil vsakega otroka in odraslega. Chati Cream je velik govoreči sladoled, ki prijetno diši in, kot papiga ponavlja besede za teboj, saj ponovi vse kar poveš. Ob naročilu v opombe napiši kateri sladoled: jagoda, karamela , piškotek s koščki čokolade ali sladka penica.

Akcija!

IGRAČA IZ PLIŠA – FLAMINGO (23 cm)

12,90 10,99

Jaz sem plišasti flamingo, velik sem dobrih 23 cm in čakam, da mi daš ime. Sem dovolj velik da te varujem ponoči, podnevi in postanem tvoj prijatelj. Zato pohiti in naroči staršem, naj ti še danes naročijo flamenga z lepimi očmi, ki bo ti polepšal dan in te spremljal na vsakem koraku.

IGRAČA IZ PLIŠA – MEDO (temno rjavi)

66,99

Jaz sem plišast medved, velik sem 150 cm in čakam, da mi daš ime. Sem dovolj velik da te varujem ponoči, podnevi in postanem tvoj prijatelj. Zato pohiti in naroči staršem, naj ti še danes naročijo medvedka, ki bo ti polepšal dan in ti varoval sobo, ko te ne bo doma. Barva 01: temno rjava

 

IGRAČA IZ PLIŠA – MEDO,100 cm (temno rjavi

34,99

Jaz sem plišast medved, velik sem 100 cm in čakam, da mi daš ime. Sem dovolj velik da te varujem ponoči, podnevi in postanem tvoj prijatelj. Zato pohiti in naroči staršem, naj ti še danes naročijo medvedka, ki bo ti polepšal dan in ti varoval sobo, ko te ne bo doma. Barva: 01 temno rjava

IGRAČA IZ PLIŠA – MEDVEDEK (140 CM)

115,99

Jaz sem plišast rjav medved velik sem 160 cm in čakam, da mi daš ime. Sem dovolj velik da te varujem ponoči, podnevi in postanem tvoj prijatelj. Zato pohiti in naroči staršem, naj ti še danes naročijo medvedka, ki bo ti polepšal dan in ti varoval sobo, ko te ne bo doma.

Akcija!

IGRAČA IZ PLIŠA – PINGVIN, (23cm)

16,99 12,50

Jaz sem plišast Aur pingvin, velik sem dobrih 23 cm in čakam, da mi daš ime. Sem dovolj velik da te varujem ponoči, podnevi in postanem tvoj prijatelj. Zato pohiti in naroči staršem, naj ti še danes naročijo pingvina z lepimi očmi, ki bo ti polepšal dan in te spremljal na vsakem koraku.

Akcija!

IGRAČA IZ PLIŠA – PINGVIN, (33cm)

20,99 16,50

Jaz sem plišast Aur pingvin, velik sem dobrih 33 cm in čakam, da mi daš ime. Sem dovolj velik da te varujem ponoči, podnevi in postanem tvoj prijatelj. Zato pohiti in naroči staršem, naj ti še danes naročijo pingvina z lepimi očmi, ki bo ti polepšal dan in te spremljal na vsakem koraku.

Akcija!

IGRAČA IZ PLIŠA – SAMOROG (60 cm)

39,90 31,99

Jaz sem prikupen Samorog, moja veličina je celih 60 cm in čakam, da mi daš ime. Sem dovolj velik da te razveseljujem cel dan in postanem tvoj prijatelj. Zato pohiti in naroči staršem, naj ti še danes naročijo prikupnega Unicorna, ki bo ti polepšal dan in dolge noči. Ob naročilu v opombe napiši barvo.

Akcija!

IGRAČA IZ PLIŠA – ŽIRAFA (80 cm)

44,90 32,40

Jaz sem prikupna vesela žirafa, moja veličina je celih 80 cm in čakam, da mi daš ime. Sem dovolj velika da te razveseljujem cel dan in postanem tvoja prijateljica. Zato pohiti in naroči staršem, naj ti še danes naročijo prikupno žirafo, ki bo ti polepšala dan in dolge noči.

 

Akcija!

IGRAČA PLIŠASTE – MEDO Z OBLIŽEM (60 cm)

34,99 28,90

Jaz sem plišast medvedek z obližem, velik sem 60 cm in čakam, da mi daš ime. Res sem bolj neroden saj sem padel in zdaj imam obliž na moji glavi. Sem pa dovolj velik da te varujem ponoči, podnevi in postanem tvoj prijatelj. Plišasta žival,ki bo osvojila vsa otroška srca.

Akcija!

KUŽA – VELIKI 86 cm

38,90 29,99

Jaz sem plišasti Veliki Kuža, velik sem 86 cm in čakam, da mi daš ime. Sem dovolj velik da te varujem ponoči, podnevi in postanem tvoj prijatelj.Kuža je zelo prijeten in sproščujoč na otip.

Akcija!

LUČKAR UHEC – MEDVEDEK

12,99 11,99

Ko greš spat in pride noč, ti bo svetlouhec v pomoč. Primi ga za tačko in ušesa mu bodo zasvetila v mavričnih barvah. Če te je strah, ga že več ni, ker svetlouhec s teboj zaspi. Uhec je plišasta kepica velikosti 13 cm in prav prijetna na dotik. Baterije so priložene. 02 MEDVEDEK