Prikazovanje 1–16 od 32 rezultatov

Akcija!

DVOSTRANSKA TABLA S KREDO IN MAGNETOM- Masterkidz

409,99 340,90

Dvostranska magnetna tabla Masterkidz je odličen izdelek, ki navduši s številnimi funkcijami in zmogljivostmi, saj ima veliko prednosti, kot so dvostranskost – ne samo, da omogoča istočasno igro dveh otrok , ampak nudi tudi dve različni površini za risanje – magnetno tablo s kredo in suhobrisno tablo za flomastre. Odlična igrača tudi za šole in vrtce!

 

ali od 11,57 € / mesec
Dodaj v košarico
Akcija!

GRADBENI SET (OSNOVNI) – HAPE

32,99 26,50

Naši otroci radi ustvarjajo in nas posnemajo, zato smo v naši spletni pripravili igračo za naše male mojstre. Gradbeni set vsebuje 42 različnih sestavnih delov za ustvarjanje. S tem setom lahko sestaviš različne lesene živali, stroje in še veliko drugih stvari. Igrače Hape spodbujajo otroke skozi vse stopnje razvoja in pomagajo negovati in razvijati otroške naravne sposobnosti.

Akcija!

GRADIMO GRADOVE IZ KOCK – SmartGames

31,90 25,99

Preprosto in hitro postavite svojo različico gradu ali samo sestavite stolp do oblakov pri tem uporabite čim več kock. Nato ugotovite kam gre največji stolp, nato srednji in na koncu najmanjši. Set vsebuje: 48 izzivov.

Akcija!

KOZMETIČNA MIZICA IZ LESA S STOLOM, 48 x 27,4 x 83 cm

98,99 84,99

Kozmetična bela mizica bo razsvetlila in popestrila vsako otroško sobico, stoji na trdnih nogah in je opremljena z okroglim ogledalom z ušeski, v katerem se lahko otroci opazujejo in polepšajo. Kozmetična mizica ima izvlečni predal in ogledalo, v celoti izdelana iz lesa. Komplet ponuja mizico in stol oboje izdelano iz lesa.Odlična igrača za razvoj socialnih veščin pri otrocih.

ali od 15,38 € / mesec
Dodaj v košarico

LESENA HIŠKA- DOLL (40 cm)

39,90

Razkošna 2 nadstropna hiša iz lesa s čudovitim lesenim pohištvom bo otroka res očarala, ter nudila zabavo celi družini. Hiša ima vso potrebno opremo da se igra takoj lahko začne.

Akcija!

LESENA HIŠKA/VILA –MDF + POHIŠTVO + LED (120 cm)

159,99 127,90

3 nadstropna vila s čudovitim lesenim pohištvom, velikosti 120 x 33 x 82 cm bo otroka res očarala in mu nudila ure in ure zabavne igre. Vila je opremljena tudi z LED osvetlitvijo, ki lahko služi tudi kot nočna lučka.

ali od 11,88 € / mesec
Dodaj v košarico