Prikazovanje 1–16 od 22 rezultatov

Akcija!

AVTOMOBIL MORSKI PES L&S- HOT WHEELS (z lučkami in zvokom)

32,90 23,99

Atraktivni avto Hot Wheels Morski pes velikosti 21 cm. Vozilo ima različne zvočne in vizualne efekte. Ob pritisku na gumb se začne voziti v različne strani in kot morski pes odpira in zapira svoja usta. Za delovanje so potrebne 3 x AAA baterije, . Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.

Akcija!

AVTOMOBIL PAJEK L&S- HOT WHEELS (z lučkami in zvokom)

32,90 23,99

Atraktivni avto Hot Wheels Pajek velikosti 21 cm. Vozilo ima različne zvočne in vizualne efekte. Ob pritisku na gumb se začne voziti v različne strani in kot pajek premika noge. Za delovanje so potrebne 3 x AAA baterije, . Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.

Akcija!

AVTOMOBIL ŠKORPIJON L&S- HOT WHEELS (z lučkami in zvokom)

32,90 23,99

Atraktivni avto Hot Wheels Škorpijon velikosti 22 cm. Vozilo ima različne zvočne in vizualne efekte. Ob pritisku na gumb se začne voziti v različne strani in kot škorpion premika svoj rep. Za delovanje so potrebne 3 x AAA baterije, . Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.

Akcija!

BAGER KOPAČ – BRUDER

36,90 21,99

Bager – kopač Bruder velikosti 39,0 x 15,5 x 22 cm bo ponudil obilo zabave malemu gradbincu pri igri v peskovniku ali v notranjih prostorih.

Akcija!

DALJINSKO VODEN ŽERJAV -CRANE z zvokom in lučkami, (120,5x92x33 cm)

49,50 37,99

Velik delovni žerjav CRANE z lučmi in zvokom na daljinsko vodenje je iz visokokakovostne plastike in lahko s pomočjo daljinca  dviga, spušča gradbene bloke, kar je nepogrešljivo pri gradnjih večjih objektov. Ves potrebni tovor lahko torej dvigne, prenese in raztovoori na vozilo ali drugo željeno mesto. igrača daje videz pravega žerjava v razmerju 1:36.

Akcija!

GARAŽNA HIŠA – PARKING GARAGE, (6 avtomobilčkov)

29,90 21,99

Postani upravnik mestne garažne hiše -Parking garage, ki ima več ploščadi za parkiranje. Med igro bo otrok spoznal delovanje garažne hiše. Seznanil se bo tudi z talnimi označbami in znaki. Set vsebuje: garažo s tremi nadstropji, ki je primerne velikosti  57x 50 cm za naše 3 letnike.

Akcija!

GASILSKO VOZILO z lučkami in zvokom, 30 cm, 2 vrsti

29,90 19,50

Gasilsko vozilo s premično lestvijo (iz vlečno lestvijo s košaro) velikosti 30 cm bo zagotovo všeč vsakemu fantu in poskrbela za številne ure ustvarjalne in vesele zabave. Avto je opremljen z zvočnimi in svetlobnimi učinki, zato bo zabava še bolj realistična. Deluje na vztrajnik. Ob naročilu v opombe napišite katero vozilo .

Akcija!

NAKLADAČ -ROAD LOADER FR 130 ( BRUDER)

23,99 17,50

Kupujete darilo za svoje otroke? V naši spletni trgovini boste našli pestro izbiro igrač med drugim tudi nakladač Road Loader FR 130 priznane firme Bruder. Vozila so izdelana iz kakovostne plastike in so odlična didaktična igrača z veliko funkcijami. Nakladač Road je opremljen z robustno žlico, ki vedno opravi svoje delo.

Akcija!

POLICIJSKI AVTO Z LUČKAMI IN ZVOKI

40,99 35,99

V naši trgovini smo za vas pripravili čudovito darilo, pri katerem bodo otroci spoznali delo policije v patruljnem avtomobilu. Da bo igra bolj zabavna, ima policijski avto vgrajene lučke in zvočne efekte. Policijski avto je dovolj velik, da se v njemu lahko prevažajo štiri figurice (v kompletu sta 2 figurici)Luči in sirena imata funkcijo samodejnega izklopa.