Prikaz vseh 4 rezultatov

Akcija!

LAHEK POTOVALNI OTROŠKI VOZIČEK- CARETERO, levanda

169,50 110,90

Lahek potovalni voziček Caretero, barve levande bo nudil vašemu otroku udobje. Ima 5 točkovni varnostni pas, sprednje dvojna vrtljiva kolesa, zadnja dvojna kolesa z neodvisnimi zavorami, baldahin za opazovanje dojenčkai in praktično košaro. Se ga enostavno zloži (dežnik) in je primeren za vsako potovanje. Izdelan je iz kakovostnih materialov.

Caretero Romania

 

ali od 10,29 € / mesec
Dodaj v košarico
Akcija!

LAHEK POTOVALNI OTROŠKI VOZIČEK- CARETERO, rdeč

169,50 110,90

Lahek potovalni voziček Caretero, rdeče barve bo nudil vašemu otroku udobje. Ima 5 točkovni varnostni pas, sprednje dvojna vrtljiva kolesa, zadnja dvojna kolesa z neodvisnimi zavorami, baldahin za opazovanje dojenčkai in praktično košaro. Se ga enostavno zloži (dežnik) in je primeren za vsako potovanje. Izdelan je iz kakovostnih materialov.

Caretero Romania

 

ali od 10,29 € / mesec
Dodaj v košarico
Akcija!

OTROŠKI VOZIČEK 4/1+ ISOFIX, BabyLux

789,00 634,99

Večnamenski 4/1 – Gold Lux je hkrati globok otroški voziček, voziček in avtomobilski sedež. Voziček se bo spremenil z vašim otrokom in se prilagodil njegovim potrebam. Uporablja se lahko kot globok vozičekvoziček in avtomobilski sedež z možnostjo montaže na okvir vozička, ima pa tudi podnožje avtomobila ISOFIX.

Logotip prodajalca

ali od 16,88 € / mesec
Dodaj v košarico
Akcija!

Rolka za voziček s sedežem

76,99 57,99

Otroška rolka za na voziček zagotavlja varno in praktično transportno rešitev za dojenčkovega in starejšega brata ali sestro. Edinstven priključek ustreza večini otroških vozičkov, vključno s tistimi z dežniki.

ali od 10,44 € / mesec
Dodaj v košarico