Prikaz vseh 14 rezultatov

Akcija!

DVOSTRANSKI ALKOHOLNI MARKERJI V KOVČKU 204+ STOJALO

80,90 60,99

Dvostranski flomastri-markerji intenzivnih barv, 204 kosov s katerimi lahko rišete, pišete, ilustrirate, skicirate, senčite, oblikujete, barvate itd. Črnilo na osnovi alkohola zagotavlja odlično senčenje – poleg tega se barve enostavno mešajo med seboj.

ali od 10,98 € / mesec
Dodaj v košarico

DVOSTRANSKI ALKOHOLNI MARKERJI ZA BARVANJE IN OZNAČEVANJE, 80 kos

43,99

Kovček z dvostranski alkoholni markerji z intenzivnimi barvami 80 kos, ki bodo spodbudili vašo ustvarjalnost! Kovček z markerji je odlična izbitra za katerega koli  otroka, študenta, umetnika ali pisarniškega delavcaMarkerji imajo vrhunsko črnilo (30% večja zmogljivost kot običajni označevalci), ki se dobro zliva in hitro posuši, da bo vaše risbe videti popolne.

Akcija!

IZOBRAŽEVALNI KOMPLET – 80 kos. (večnamenski)

155,90 99,99

Izobraževalni komplet Smoby  je 80 delni komplet za otroke od predšolske starosti in je odličen pripomoček za pripravo otrok na kasnejše osnovnošolsko učenje. Odlično za igranje vlog, seštevnje, učenje črk, mesecev, ure…

ali od 18,12 € / mesec
Dodaj v košarico
Akcija!

KOVČEK S PRIPOMOČKI ZA RISANJE (168 delni)

34,99 29,99

Kovček z kompletom za umetnika vsebuje, kar 168 delov, ki vključujejo barviceoljne pasteleakvarelemarkerječopičeradirkešilček in opremo za risanjeOdlična darilna ideja za mladega umetnika!

KOVČEK Z ALKOHOLNI MARKERJI ZA RISANJE, BARVANJE IN OZNAČEVANJE, 168 kos

59,99

Kovček z dvostranski alkoholnimi markerji z intenzivnimi barvami 168 kos, ki bodo spodbudili vašo ustvarjalnost! Kovček z markerji je odlična izbitra za katerega koli  otroka, študenta, umetnika ali pisarniškega delavca. Markerji imajo vrhunsko alkoholno črnilo (30% večja zmogljivost kot običajni označevalci), ki se dobro zliva in hitro posuši, da bo vaše risbe videti popolne.

ali od 10,80 € / mesec
Dodaj v košarico
Akcija!

KOVČEK Z ALKOHOLNIMI MARKERJI ZA RISANJE, BARVANJE IN OZNAČEVANJE, 168 kosov + podstavek

79,99 64,00

Kovček z dvostranski alkoholnimi markerji z intenzivnimi barvami 168 kos, ki bodo spodbudili vašo ustvarjalnost! Kovček z markerji je odlična izbitra za katerega koli  otroka, študenta, umetnika ali pisarniškega delavcaMarkerji imajo vrhunsko alkoholno črnilo (30% večja zmogljivost kot običajni označevalci), ki se dobro zlivajo in hitro posušijo, da bodo risbe popolne.

ali od 11,71 € / mesec
Dodaj v košarico
Akcija!

KOVČEK Z ALKOHOLNIMI MARKERJI ZA RISANJE, BARVANJE IN OZNAČEVANJE, 80 kosov+ stojalo

49,99 39,00

Kovček z dvostranski alkoholnimi markerji z intenzivnimi barvami 80 kos, ki bodo spodbudili vašo ustvarjalnost! Kovček z markerji je odlična izbitra za katerega koli  otroka, študenta, umetnika ali pisarniškega delavcaMarkerji imajo vrhunsko alkoholno črnilo (30% večja zmogljivost kot običajni označevalci), ki se dobro zlivajo in hitro posušijo, da bodo risbe popolne.

Akcija!

KOVČEK Z MARKERJI ZA RISANJE ALKOHOLNI, BARVANJE IN OZNAČEVANJE, 48 kos,+ stojalo

43,99 33,50

Kovček z dvostranski markerji z intenzivnimi barvami 48 kos in stojalo, ki bodo spodbudili vašo ustvarjalnost! Kovček z markerji je odlična izbitra za katerega koli otroka, študenta, umetnika ali pisarniškega delavcaMarkerji imajo vrhunsko črnilo (30% večja zmogljivost kot običajni označevalci), ki se dobro zliva in hitro posuši, da bo vaše risbe videti popolne.

Akcija!

OTROŠKI USTVARJALNI SET 2/1- ( Frozen II)

29,99 19,99

Ste vi in vaši otroci navdušeni nad okraševanjem in ustvarjanjem različnih oblik unikatnega nakita? Potem pri nas dobite ustvarjalni set Frozen II s katerim lahko ustvarjate in izdelujete svoj nakit. Set Frozen II je tudi primerno darilo za rojstni dan ali pa kar tako.

Akcija!

PISAN SVET MAGNETNO MAGIČNIH KOCK- 71 kosov

89,90 69,00

Pisane magnetno magične kocke 71 kosov s katerim bo mali arhitekt zgradil čudovite stvartive, kot so: edinstvene hiše, igrišča ali zabaviščni park. Posebna podlaga pa bo omogočila sestavo panoramskega kolesa. Kocke različnih oblik bodo razvile domišlijo malega arhitekta.

ali od 12,63 € / mesec
Dodaj v košarico