Prikazovanje 1–16 od 20 rezultatov

Akcija!

MOJ PRVI AVTOMAT ZA KAVO- HAPE

31,90 22,99

Kavni aparat Hape je popolna igračka s katerim lahko otroci razveselijo svoje starše in jim pripravijo kavoHape set ima veliko skodelico za kavo, mleko, sladkor, kavo in žličko.

 

Akcija!

MOJ PRVI MEŠALNIK ZA PECIVO IN KOLAČE – HAPE

32,90 27,50

Z mešalnikom Hape bo se vaš otrok zelo rad učil in posnemal osnovno pečenje v svoji kuhinji. Otroci bodo vsak dan oboževali svoj novi mešalnik, ki se vrti tako kot pravi mešalnik in ima tudi dvig glave za lažje snamanje posode.

Akcija!

OTROŠKA IGRAČA ŽAR (z živili) – HAPE

120,99 97,90

Otroci lahko s tem prijetno oblikovanim žarom pripravijo svojo najljubšo hrano. Ta inovativno zasnovana igrača ima ročaj z žarjenimi žarnicami z električnimi gorilniki, zložljivo stransko mizo in dvostranske rešetke, ki jih lahko snameš in odprto napo. S tem žarom igračo bodo vaši otroci postali pravi žar mojstri. Da bodo lahko pripravil popoln piknik, smo dodali set hrane in dodatkov, ki spadajo k žaru.

Akcija!

OTROŠKA KUHINJA – MULTIFUNKCINALNA (LESENA)

222,99 187,90

Multifunkcijska, bela kuhinja narejena iz lesa je opremljena s praktično napo, avtentično mikrovalovno pečico ter s pomivalnim strojem in veliko delovne površine. Kuhinja pa skriva še nekaj drugih skrivnosti, ob katerih bodo otroci uživali in se zabavali.

 

Akcija!
NOVO

OTROŠKA KUHINJA S PULTOM (LESENA) – HAPE

159,00 136,99

Sodobna lesena kuhinja z izvlečnim pultom velikosti 94,1 cm x 30 cm x 96,6 cm ima praktično vse, kar ima prava kuhinja, le da je oprema narejenaizvarnega in prijetnega lesa. Otroci bodo hitro odkrili pomivalno korito, pečico, štedilnik …

Akcija!

OTROŠKA KUHINJA, MINI SET – HAPE

43,90 34,50

Moderni kuhinjski žar set ima praktično vse, kar pravi kuhar potrebuje za okusni obrok. Narejen je iz varnega in prijetnega lesa brez ostrih robov. Kuhinjski žar nudi otroku veliko zabave, saj  ima vrtljive gumbe in uro. Set vsebuje kuhinjski žar, posodo in pribor za takojšne kuhanje.

 

Akcija!

OTROŠKI SET – ZDRAVA ŽIVILA , HAPE

25,50 20,80

Za pripravo zdravega obroka rabiš zdrava živila in te dobiš v tem setu: tri jajca, škatla za mleko, škatla pomarančnega soka, steklenici jabolčnega in pomarančnega soka, sir, borovničev džem in jogurt. S tem lesenim kompletom zdrava živila pripravi obrok za vso družino.