Prikazovanje 1–16 od 37 rezultatov

BABY EINSTEIN MAGIČNA ELEKTRONSKA PLOŠČA – HAPE

38,00

Magična elektronska plošča za igranje Baby Einstein z igralnim delom iz lesa ima nagrajeno Magic Touch tehnologijo, pri kateri je treba le rahlo pritisniti, da se začne igrati. Okrogla magična plošča igra 6 priljubljenih melodij in ima na izbiro dva inštrumenta; klavir in ksilofon in zvoka 2 živali.

GLASBENA MIZICA (Učim se)

24,99

Zabavna glasbena mizica, učim se  je igrača za najmlajše, ki jim nudi obilo zabave. Zgornji levi odsek vsebuje knjige s slikami živali in jih je mogoče odpret eno za drugim. Po pritisku modre tipke lahko zaslišimo zvok sove če pa se premakne 2x se zaslišimo zvok viharja. Med drugim slišimo zvok saksofona, ptičkov, petelinčka, kužka,.

KOCKE MAXI BLOCKS – ŠOLSKI SET

17,99

Kocke Maxi blocks nudijo vašemu otroku možnost sestavljanja različnih skulptur po njegovi domišljiji. Prav tako so kocke priročne za prenašanje kamorkoli, da se bo lahko vaš otrok igral. To je odlična igračka za sestavljanje stavb in ob tem spoznavanje oblik in barv kockOtrokom omogočajo, da skozi igro spodbujajo svojo domišljijo in učne spretnosti, hkrati pa  spodbujajo fine motorične sposobnosti in odprto igro

Akcija!

KOCKE JUMBLOCKS – UNICORN (100 kosov)

40,50 34,99

Kocke Jumblocks- Unicorn (Samorog) 100 kosov nudijo vašemu otroku možnost sestavljanja različnih skulptur po njegovi domišljiji. To jeodlična igračkaza sestavljanje stavb in ob temspoznavanje oblik in barv kock.

Akcija!

MIZICA Z KOCKAMI – 30 KOCK (26 x 46 x 30 cm)

35,99 25,90

Mizica s 30 kockami in pokrovom velikosti 26 x 46 x 30 cm nudi vašemu otroku možnost sestavljanja različnih skulptur po njegovi domišljiji. To je odlična igračka za sestavljanje stavb in ob tem spoznavanje oblik in barv kock.

Akcija!

MOJ PRVI VLAK Z ŽIVALMI-SmartMax

39,99 33,90

Pisan vlak z različnimi živalmi na vagonu bo pričaral otroku neizmerno veselje skozi vse leto. Moj prvi živalski vlak ali SmartMax je obsežen magnetni komplet za vaše male raziskovalce in tudi večje otoke. Set je sestavljen: iz 25 delov.

Akcija!

MOJA PRVA PUNČKA (svetlo roza)

14,99 10,99

Prikupna Moja prva punčka  je primerne velikosti (25 cm) in je iz mehkega materiala, obraz pa iz mehkega PVC. Moja prva punčka bo prijetna igrača za najmlajše, saj bodo navdušeni nad igro z njo. Barva: 02 svetlo roza.

Akcija!

MOJA PRVA PUNČKA (temno roza)

14,99 10,99

Prikupna Moja prva punčka  je primerne velikosti (25 cm) in je iz mehkega materiala, obraz pa iz mehkega PVC. Moja prva punčka bo prijetna igrača za najmlajše, saj bodo navdušeni nad igro z njo. Barva: 01 temno roza.

Akcija!

NINICA-MODER KUŽA z ropotuljico, grizalom in dodatki (28 cm)

14,40 10,30

Kuža – ninica v modri barvi, ki pomaga otroka pomirjat in mu nudi občutek varnosti. Med drugim pa je več kot samo ninica. Naš moder kuža ima tudi prozoren obroček v obliki kroglice, grizalo da oblaži srbenje dlesni in se lahko namesti na vozliček ali posteljico. Čudovito darilo ob rojstvu otroka.  

Akcija!

NINICA-ROZA KUŽA z ropotuljico, grizalom in dodatki (28 cm)

14,40 10,30

Kuža – ninica v roza barvi, ki pomaga otroka pomirjat in mu nudi občutek varnosti. Med drugim pa je več kot samo ninica. Naš roza kuža ima tudi prozoren obroček v obliki kroglice, grizalo da oblaži srbenje dlesni in se lahko namesti na vozliček ali posteljicoČudovito darilo ob rojstvu otroka.

Akcija!

OTROŠKA FISHER – PRICE živalska veriga iz likov (Levček)

17,99 11,99

Otroške igrače morajo biti varne, barvite in privlačne za spodbujanje otrokovega igranja in raziskovanja. Zato imamo za vas Fischer-Price živali iz blaga. Naše prikupne živali so iz različnih likov, sestavljene v barvito verigo. Na svojem spiralnem telesu ima pritrjeno grizalo in ko jo potreseš ta ropota. Veselo verigo lahko razpreš in dobiš dolgo telo. Igrača je narejena iz preverjenihprijetnih in otroku varnih materialov v živih barvah.