Prikaz vseh 10 rezultatov

DOJENČEK NEŽA S SETOM (38 cm)

27,90

Dojenček Nežika s priborom je velika 38 cm. Zraven k paketu so priloženi kahlica, plenička in steklenička. Primerna je za otroke stare od 1. leta naprej. Dojenček je iz mehkega vinila.

Akcija!

DOJENČEK CICCIOBELO BUA (interaktivni) z zdravniškim priborom

69,99 60,40

Poskrbi za svojega dojenčka Cicciobelo  Bua, ki je pravkar zbolel. Ko dojenček zboli njegov obraz pordeči in začne jokati. Poskusi ga pomiriti, tako da mu daš dudico v usta ali pas steklenico mleka in meda. Prepoznaj njegovo bolezen, mu izmeri vročino in daj pravo zdravilo, da bo spet vesel.

DOJENČEK DOLLS WORLD 3/1 (30 cm)

23,90

Dojenček Dolls World je velik 30 cm. Zraven k paketu sta priloženi kahlica in flaškaDojenček je aktiven, pije, lula in zapira oči. Primeren za otroke stare 18 mesecev in več. Dojenček je iz mehkega vinila.

Akcija!

DOJENČEK Z DUDO ( 35 cm)

29,90 22,99

 Dojenček s priborom velikosti 35 cm, ki vsebuje dudo. Dojenček je izdelan iz mehkega vinila, ki je prijeten za vašega otroka. Lahko izbirate med dvema dojenčkoma; oblečenega v krasni modri bodi ali pa brez obleke, ki ga lahko sami poljubno oblečete. Ob naročilu v opombe napišite katerega dojenčka.

 

Akcija!

DOJENČEK Z FUNKCIJAMI, 30 cm (3 vrste)

28,90 19,20

Izberi svojega najljubšega dojenčka in poskrbi da dobi prikupno ime, ki ga lahko izbereš sama. Če ga stisneš za trebušček, se smeji in govori, dojenček je velik 30 cm. Ob naročilu v opombe napiši katerega dojenčka si izbrala.

Akcija!

MOJA PRVA PUNČKA (svetlo roza)

14,99 10,99

Prikupna Moja prva punčka  je primerne velikosti (25 cm) in je iz mehkega materiala, obraz pa iz mehkega PVC. Moja prva punčka bo prijetna igrača za najmlajše, saj bodo navdušeni nad igro z njo. Barva: 02 svetlo roza.

Akcija!

MOJA PRVA PUNČKA (temno roza)

14,99 10,99

Prikupna Moja prva punčka  je primerne velikosti (25 cm) in je iz mehkega materiala, obraz pa iz mehkega PVC. Moja prva punčka bo prijetna igrača za najmlajše, saj bodo navdušeni nad igro z njo. Barva: 01 temno roza.