Prikazovanje 1–16 od 84 rezultatov

Akcija!

BABY EINSTEIN MAGIČNA ELEKTRONSKA PLOŠČA – HAPE

66,99 50,90

Magična elektronska plošča za igranje Baby Einstein z igralnim delom iz lesa ima nagrajeno Magic Touch tehnologijo, pri kateri je treba le rahlo pritisniti, da se začne igrati. Okrogla magična plošča igra 6 priljubljenih melodij in ima na izbiro dva inštrumenta; klavir in ksilofon in zvoka 2 živali.

ali od 18,10 € / mesec
Dodaj v košarico
Akcija!

DIDAKTIČNA IGRAČA-VIGA VELIKA KOCKA EDUCATIONAL (40 x 40 x 77 cm)

159,90 139,99

Poučna didaktična Viga Educational velika kocka je igrača, ki spodbuja čute in motorične sposobnosti otrok. Veliko izobraževalno kocko sestavljajo labirint, sortirnica z živalmi, orodje in gasilsko vozilo, zahvaljujoč kateremu bo majhen gasilec lahko pogasil požare v objektu. Na vrhu igrače je zanka z lesenimi kroglicami, zahvaljujoč kateri otrok razvija motorične sposobnosti.  Z kocko se lahko igra več otrok hkrati.

ali od 13,01 € / mesec
Dodaj v košarico
Akcija!

DIDAKTIČNA LESENA HIŠA (cca19 x 19 cm)

39,99 25,50

Lesena hiška  je zabavna igrača, s katero otrok vadi svoje spretnosti rok in vida. Didaktična hiška je izdelana iz otroku prijaznih mehkih materialov (lesa). V stranicah so odprtine, v katere otrok vstavlja določene oblikeIgračka –lesena  hiška je lahko enkratno darilo!

Akcija!

DVOSTRANSKA TABLA S KREDO IN MAGNETOM- Masterkidz

409,99 340,90

Dvostranska magnetna tabla Masterkidz je odličen izdelek, ki navduši s številnimi funkcijami in zmogljivostmi, saj ima veliko prednosti, kot so dvostranskost – ne samo, da omogoča istočasno igro dveh otrok , ampak nudi tudi dve različni površini za risanje – magnetno tablo s kredo in suhobrisno tablo za flomastre. Odlična igrača tudi za šole in vrtce!

 

ali od 11,57 € / mesec
Dodaj v košarico
Akcija!

GARAŽNA HIŠA – HAPE

87,99 67,90

Hape barvita garažna hiša velikosti 48 x 30 x 37,4 cm ima štiri ploščadi parkirnih mest,  bencinsko črpalko in strešne prostore za pristajanje helikopterja. Da bo igra še bolj zabavna so v kompletu: garaža, 2 avtomobila in helikopter.

ali od 12,26 € / mesec
Dodaj v košarico
Akcija!

GRADBENI SET (OSNOVNI) – HAPE

32,99 26,50

Naši otroci radi ustvarjajo in nas posnemajo, zato smo v naši spletni pripravili igračo za naše male mojstre. Gradbeni set vsebuje 42 različnih sestavnih delov za ustvarjanje. S tem setom lahko sestaviš različne lesene živali, stroje in še veliko drugih stvari. Igrače Hape spodbujajo otroke skozi vse stopnje razvoja in pomagajo negovati in razvijati otroške naravne sposobnosti.

Akcija!

GRADIMO GRADOVE IZ KOCK – SmartGames

31,90 25,99

Preprosto in hitro postavite svojo različico gradu ali samo sestavite stolp do oblakov pri tem uporabite čim več kock. Nato ugotovite kam gre največji stolp, nato srednji in na koncu najmanjši. Set vsebuje: 48 izzivov.

Akcija!
NOVO

INTERAKTIVNA PLOŠČA – MASTERKIDZ, potek električne energije

265,99 209,99

Lesena interaktivna ploščaMasterkidz omogočajo otrokom, da razvijajo številne spretnosti hkrati in spoznajo električno energijo. Igrača se razvija: motorične sposobnosti, senzorično, koordinacija oko-roka, domišljije, koncentracija in radovednost. Vsak gumb predstavlja drugo vrsto materiala z različno sposobnostjo prevajanja električnega toka – zahvaljujoč temu se bo otrok naučil, kateri materiali so izolacijski materiali – ko pritisnete ustreznega, se prižge lučka.

ali od 10,22 € / mesec
Dodaj v košarico
Akcija!
NOVO

KOZMETIČNA MIZICA IZ LESA S STOLOM, 48 x 27,4 x 83 cm

98,99 84,99

Kozmetična bela mizica bo razsvetlila in popestrila vsako otroško sobico, stoji na trdnih nogah in je opremljena z okroglim ogledalom z ušeski, v katerem se lahko otroci opazujejo in polepšajo. Kozmetična mizica ima izvlečni predal in ogledalo, v celoti izdelana iz lesa. Komplet ponuja mizico in stol oboje izdelano iz lesa.Odlična igrača za razvoj socialnih veščin pri otrocih.

ali od 15,38 € / mesec
Dodaj v košarico
Akcija!

LESENA BARVITA NOETOVA BARKA NA KOLESIH – HAPE

45,99 31,99

Hape daje velik poudarek na kakovost izdelka, varstvo okolja in najvažnejše otrokom prijazne igrače. Hape je izdelal barvito Noetovo barko z živalmi na kolesih z vrvico, ki lahko premikaš po kopnem. Postani rešitelj živali in ugotovi, kako jih boš spravil na barko in rešil pred povodnijo