Akcija!

MINI LED DISCO Kroglica

25,99 18,90

Mini LED disko kroglica z močjo 4W je zasnovana za iOS pametne naprave (telefoni, tablice, prenosni računalniki, itd…), ki so opremljeni oz. imajo na voljo priključek Lightning. Večbarvna 360° LED svetloba, ki se spreminja z ritmom vaše glasbe

Ni na zalogi

Opis

Mini LED disko kroglica z močjo 4W je zasnovana za iOS pametne naprave (telefoni, tablice, prenosni računalniki, itd…), ki so opremljeni oz. imajo na voljo priključek Lightning. Večbarvna 360° LED svetloba, ki se spreminja z ritmom vaše glasbe, poskrbi da poslušanje glasbe postane privlačno tudi za oko, saj ustvari izjemno lep in stilski ambient prostora.

Primerna je tudi za dekoracijo avtomobila, diskoteke, plesne dvorane, lokale ter domače zabave. LED kroglica je zelo varčna saj ustvarja različne barve pri nizkih temperaturah. Uporaba je zelo enostavna in ne potrebuje nameščenih dodatnih programov ali gonilnikov, saj prične delovati takoj ob priklopu, saj deluje po principu Plug & Play.

Mini LED disco kroglica bo vedno poskrbela za super zabavo in razpoloženje znotraj ali na prostem in bo vaš zvesti prijatelj doma, na potovanju, na počitnicah, na piknikih, na terasi, na vikendu, kjerkoli, kadarkoli.

Prikaži izvorno sliko

      Tehnične specifikacije

  • Moč 4W
  • Večbarvna LED osvetlitev, ki se spreminja z ritmom glasbe
  • Deluje po principu Plug & Play
  • Nizka poraba energije
  • Lightning priključek
  • Napajanje: DC5V

Garancija: 12 mesecev

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.