Prikazovanje 1–16 od 54 rezultatov

BABY EINSTEIN MAGIČNA ELEKTRONSKA PLOŠČA – HAPE

38,00

Magična elektronska plošča za igranje Baby Einstein z igralnim delom iz lesa ima nagrajeno Magic Touch tehnologijo, pri kateri je treba le rahlo pritisniti, da se začne igrati. Okrogla magična plošča igra 6 priljubljenih melodij in ima na izbiro dva inštrumenta; klavir in ksilofon in zvoka 2 živali.

Akcija!

BOBNARSKI SET S ČINELAMI- HAPE

51,99 44,50

Set bobnov Hape je sestavljen iz 3 bobnov in činele, ter je otrokom primerne višine. Vsak izmed treh bobnov ob udarcu naredi drugačen ton. Bobni so silikonski, njihova površina pa daje mehkejši otroku prijazen zvok.

Akcija!

DIDAKTIČNA IGRAČA – KOCKA (DEŽELA )

166,99 138,99

Didaktična kocka Dežela velikosti 35x35x49,7 cm je narejena iz lesa in je poslikana z barvami na vodni osnovi . S pomočjo gumbov živalic se otrok prepusti domišljiji in si ustvari zgodbo. Odličen pripomoček za zabavo in učenje (razvoj motorike in logičnega razmišljanja).

Akcija!
NOVO

DIDAKTIČNA IGRAČA – VIGA CENTER 5/1 (30 x 30 x 30 cm)

102,90 85,99

Poučna  didaktična Viga kocka je igrača, ki spodbuja čute in motorične sposobnosti otrok. S premikanjem različnih elementov po začrtanih poteh otrok razvija vidno-motorično koordinacijo in telesno pripravljenost. Igrača je odlična za učenje štetja..Center vsebuje: sadni labirint, vrtljive zobnike, sortirnico različnih oblik in barv, abakus in bloke za obračanje. Velika velikost igrače omogoča, da se z njo igra več otrok hkrati.

Akcija!

DIDAKTIČNA IGRAČA – KOCKA KA BI, 30 x 17 cm

25,99 18,00

Didaktična kocka KA BI velikosti 30 x 17 cm ponuja veliko zabave in karakteristik. S pomočjo različnih iger, ki jih ponuja kocka (spoznavanje barv in oblik – sortirnik z lesenimi kockami, ura, vrtljivi zobniki, labirinti z živalmi) se otrok prepusti domišljiji in si ustvari zgodbo. Zagotavlja odlično motoriko, koncentracijo in usklajevanje oči.

Akcija!
NOVO

DIDAKTIČNA IGRAČA- KOCKA ACTIVITY POLAR CENTER 5/1 (18 x 20 x 32cm)

61,90 43,99

Poučna  didaktična Activity Polar kocka je igrača, ki spodbuja čute in motorične sposobnosti otrok. S premikanjem različnih elementov po začrtanih poteh otrok razvija vidno-motorično koordinacijo in telesno pripravljenostIgrača je odlična za učenje štetja..Center vsebuje: labirint s kroglicami, labirintz živalmivrtljive zobnikesortirnico z različnimi živalmi, kocke s številkami. Velika velikost igrače omogoča, da se z njo igra več otrok hkrati.

 

Akcija!

GRADBENI SET (OSNOVNI) – HAPE

24,99 22,50

Naši otroci radi ustvarjajo in nas posnemajo, zato smo v naši spletni pripravili igračo za naše male mojstre. Gradbeni set vsebuje 42 različnih sestavnih delov za ustvarjanje. S tem setom lahko sestaviš različne lesene živali, stroje in še veliko drugih stvari. Igrače Hape spodbujajo otroke skozi vse stopnje razvoja in pomagajo negovati in razvijati otroške naravne sposobnosti.

Akcija!

GRADIMO GRADOVE IZ KOCK – SmartGames

31,90 25,99

Preprosto in hitro postavite svojo različico gradu ali samo sestavite stolp do oblakov pri tem uporabite čim več kock. Nato ugotovite kam gre največji stolp, nato srednji in na koncu najmanjši. Set vsebuje: 48 izzivov.

LESENA HIŠKA- DOLL (40 cm)

39,90

Razkošna 2 nadstropna hiša iz lesa s čudovitim lesenim pohištvom bo otroka res očarala, ter nudila zabavo celi družini. Hiša ima vso potrebno opremo da se igra takoj lahko začne.

Akcija!

LESENA OTROŠKA ABECEDA

29,99 19,90

Lesena talna abeceda je idealni pripomoček, s katerimi lahko pritegnemo otroka k lažjemu učenju abecede. Na zabaven način se učijo prepoznavati črke in pravilnega vrstnega reda. Abeceda ima 25 kosov sestavlanke.