Prikazovanje 1–16 od 78 rezultatov

BABY EINSTEIN MAGIČNA ELEKTRONSKA PLOŠČA – HAPE

38,00

Magična elektronska plošča za igranje Baby Einstein z igralnim delom iz lesa ima nagrajeno Magic Touch tehnologijo, pri kateri je treba le rahlo pritisniti, da se začne igrati. Okrogla magična plošča igra 6 priljubljenih melodij in ima na izbiro dva inštrumenta; klavir in ksilofon in zvoka 2 živali.

Akcija!

BOBNARSKI SET S ČINELAMI- HAPE

51,99 44,50

Set bobnov Hape je sestavljen iz 3 bobnov in činele, ter je otrokom primerne višine. Vsak izmed treh bobnov ob udarcu naredi drugačen ton. Bobni so silikonski, njihova površina pa daje mehkejši otroku prijazen zvok.

Akcija!

DIDAKTIČNA IGRAČA – KOCKA (DEŽELA )

163,88 148,99

Didaktična kocka Dežela velikosti 35x35x49,7 cm je narejena iz lesa in je poslikana z barvami na vodni osnovi . S pomočjo gumbov živalic se otrok prepusti domišljiji in si ustvari zgodbo. Odličen pripomoček za zabavo in učenje (razvoj motorike in logičnega razmišljanja).

ali od 13,31 € / mesec
Dodaj v košarico
Akcija!

DIDAKTIČNA IGRAČA – VIGA CENTER 5/1 (30 x 30 x 30 cm)

102,90 85,99

Poučna  didaktična Viga kocka je igrača, ki spodbuja čute in motorične sposobnosti otrok. S premikanjem različnih elementov po začrtanih poteh otrok razvija vidno-motorično koordinacijo in telesno pripravljenost. Igrača je odlična za učenje štetja..Center vsebuje: sadni labirint, vrtljive zobnike, sortirnico različnih oblik in barv, abakus in bloke za obračanje. Velika velikost igrače omogoča, da se z njo igra več otrok hkrati.

ali od 15,03 € / mesec
Dodaj v košarico
Akcija!

DIDAKTIČNA IGRAČA – KOCKA KA BI, 30 x 17 cm

25,99 18,00

Didaktična kocka KA BI velikosti 30 x 17 cm ponuja veliko zabave in karakteristik. S pomočjo različnih iger, ki jih ponuja kocka (spoznavanje barv in oblik – sortirnik z lesenimi kockami, ura, vrtljivi zobniki, labirinti z živalmi) se otrok prepusti domišljiji in si ustvari zgodbo. Zagotavlja odlično motoriko, koncentracijo in usklajevanje oči.

Akcija!

DIDAKTIČNA IGRAČA- KOCKA ACTIVITY POLAR CENTER 5/1 (18 x 20 x 32cm)

61,90 43,99

Poučna  didaktična Activity Polar kocka je igrača, ki spodbuja čute in motorične sposobnosti otrok. S premikanjem različnih elementov po začrtanih poteh otrok razvija vidno-motorično koordinacijo in telesno pripravljenostIgrača je odlična za učenje štetja..Center vsebuje: labirint s kroglicami, labirintz živalmivrtljive zobnikesortirnico z različnimi živalmi, kocke s številkami. Velika velikost igrače omogoča, da se z njo igra več otrok hkrati.

 

Akcija!

DIDAKTIČNA IGRAČA-VIGA VELIKA KOCKA EDUCATIONAL (40 x 40 x 77 cm)

159,90 139,99

Poučna didaktična Viga Educational velika kocka je igrača, ki spodbuja čute in motorične sposobnosti otrok. Veliko izobraževalno kocko sestavljajo labirint, sortirnica z živalmi, orodje in gasilsko vozilo, zahvaljujoč kateremu bo majhen gasilec lahko pogasil požare v objektu. Na vrhu igrače je zanka z lesenimi kroglicami, zahvaljujoč kateri otrok razvija motorične sposobnosti.  Z kocko se lahko igra več otrok hkrati.

ali od 12,51 € / mesec
Dodaj v košarico
Akcija!

DIDAKTIČNA LESENA KOCKA – HONG

21,99 16,90

Lesena kocka je zabavna igrača, s katero otrok vadi svoje spretnosti rok in vida. Didaktična kocka je izdelana iz otroku prijaznih mehkih materialov (lesa). V stranicah so odprtine, v katere otrok vstavlja določene oblikeIgračka – kocka je lahko enkratno darilo!

 

Akcija!

GARAŽNA HIŠA – HAPE

87,99 67,90

Hape barvita garažna hiša velikosti 48 x 30 x 37,4 cm ima štiri ploščadi parkirnih mest,  bencinsko črpalko in strešne prostore za pristajanje helikopterja. Da bo igra še bolj zabavna so v kompletu: garaža, 2 avtomobila in helikopter.

ali od 11,85 € / mesec
Dodaj v košarico
Akcija!

GRADBENI SET (OSNOVNI) – HAPE

32,99 25,50

Naši otroci radi ustvarjajo in nas posnemajo, zato smo v naši spletni pripravili igračo za naše male mojstre. Gradbeni set vsebuje 42 različnih sestavnih delov za ustvarjanje. S tem setom lahko sestaviš različne lesene živali, stroje in še veliko drugih stvari. Igrače Hape spodbujajo otroke skozi vse stopnje razvoja in pomagajo negovati in razvijati otroške naravne sposobnosti.

Akcija!

GRADIMO GRADOVE IZ KOCK – SmartGames

31,90 25,99

Preprosto in hitro postavite svojo različico gradu ali samo sestavite stolp do oblakov pri tem uporabite čim več kock. Nato ugotovite kam gre največji stolp, nato srednji in na koncu najmanjši. Set vsebuje: 48 izzivov.

Akcija!

LESENA BARVITA NOETOVA BARKA NA KOLESIH – HAPE

39,99 29,99

Hape daje velik poudarek na kakovost izdelka, varstvo okolja in najvažnejše otrokom prijazne igrače. Hape je izdelal barvito Noetovo barko z živalmi na kolesih z vrvico, ki lahko premikaš po kopnem. Postani rešitelj živali in ugotovi, kako jih boš spravil na barko in rešil pred povodnijo

LESENA HIŠKA- DOLL (40 cm)

39,90

Razkošna 2 nadstropna hiša iz lesa s čudovitim lesenim pohištvom bo otroka res očarala, ter nudila zabavo celi družini. Hiša ima vso potrebno opremo da se igra takoj lahko začne.