Prikaz vseh 14 rezultatov

Akcija!

ČISTILEC ZRAKA PLATINET PAPHEPA13

169,99 119,90

Čistilec PAPHEPA13 učinkovito zmanjšuje oziroma odstranjuje nečistoče iz zraka za izboljšano počutje ter zdravje. Med drugimi je opremljen z vrhunskim HEPA13 filtrom in ionizatorjem zraka.

ali od 10,83 € / mesec
Dodaj v košarico
Akcija!
NOVO

INTELIGENTNI UPARJALNI VLAŽILNIK ZRAKA DEŽEVNI GOZD, Smartmi

239,90 214,99

Važilnik zraka Deževni gozd, Smartmi z izhlapevanjem ustvari zdravo in varno okolje v vašem domu. Slabo počutje, suhe oči in koža so preteklost. Vlažilec zraka Smartmi je opremljen s 3l rezervoarjem in ima zmogljivost 200 ml/h. Odlikuje ga še tiho delovanje, ter združljivost z Amazon Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit.

Šmarti

ali od 10,14 € / mesec
Dodaj v košarico
Akcija!
NOVO

INTELIGENTNI UPARJALNI VLAŽILNIK ZRAKA Smartmi 2

189,99 165,90

Vlažilec zraka Smartmi 2 uporablja evaporativni sistem vlaženja za doseganje najvišje ravni vlaženja. Izhlapevanje vključuje vsesavanje suhega zraka, ki gre skozi vlažilne in čistilne filtre v enoti, nato pa se vrne v okolje popolnoma navlažen in brez onesnaževal. Odlikuje ga še 4 l posoda za vodo in tiho delovanje.

Šmarti

ali od 15,02 € / mesec
Dodaj v košarico
Akcija!
NOVO

PAMETNI ČISTILEC ZRAKA Wi-Fi Meross MAP100 (HomeKit)

139,90 119,99
Pametni čistilec zraka Meross MAP100HK (HomeKit) s katerim se učinkovito znebite! škodljivih kemikalij in mikroorganizmov v zraku. Zahvaljujoč 3-stopenjskemu filtriranju se lahko naprava odlično spopade na primer s prahom, prhljajem in cvetnim prahom.
Meross
ali od 10,83 € / mesec
Dodaj v košarico
Akcija!
NOVO

ULTRAZVOČNI VLAŽILNIK ZRAKA DEERMA F628S

61,90 40,99

Ulrazvočni vlažilnik zraka Deerma F628W je vaš zaveznik v boju za ustrezno navlažen zrak, ki je ključen za vaše zdravje. Majhen, enostaven za uporabo in zelo učinkovit – presenetil vas bo s svojimi zmogljivostmi in izboljšal vaše počutje.

Deerma

Akcija!
NOVO

VLAŽILNIK ZRAKA DEERMA ST636W

93,90 69,99

Vlažilec zraka Deerma ST636W je enostaven za uporabo in ima funkcijo sterilizacije z UV-svetlobo, ki odstrani do 99,9 % bakterij. Večstopenjski sistem filtriranja zagotavlja učinkovito čiščenje. Odlikuje ga tiho delovanje, kar je idealno za domove z majhnimi otroki. Ima dodatno posodo za dodajanje eteričnih olj.

Deerma

ali od 12,31 € / mesec
Dodaj v košarico
Akcija!

Vlažilnik zraka Remax Watery, (bel)

69,99 45,90

Poskrbite za optimalno raven vlaženja zraka s sodobnim ultrazvočnim vlažilnikom Remax Watery.Naprava je opremljena s prozornim rezervoarjem s prostornino 1,6 l, kar zagotavlja dolgotrajno delovanje brez potrebe po pogostem polnjenju. Izbirajte med 3 načini delovanja, da prilagodite vlaženje svojim potrebam in dodajte svoja najljubša eterična olja. Služ tudi kot nočna lučka.

Prevajanje...

Akcija!

Vlažilnik zraka Remax Watery, (moder)

69,99 45,90

Poskrbite za optimalno raven vlaženja zraka s sodobnim ultrazvočnim vlažilnikom Remax Watery. Naprava je opremljena s prozornim rezervoarjem s prostornino 1,6 l, kar zagotavlja dolgotrajno delovanje brez potrebe po pogostem polnjenju. Izbirajte med 3 načini delovanja, da prilagodite vlaženje svojim potrebam in dodajte svoja najljubša eterična olja. Služ tudi kot nočna lučka.

Prevajanje...

Akcija!

Vlažilnik zraka Remax Watery, (zelen)

69,99 45,90

Poskrbite za optimalno raven vlaženja zraka s sodobnim ultrazvočnim vlažilnikom Remax Watery. Naprava je opremljena s prozornim rezervoarjem s prostornino 1,6 l, kar zagotavlja dolgotrajno delovanje brez potrebe po pogostem polnjenju. Izbirajte med 3 načini delovanja, da prilagodite vlaženje svojim potrebam in dodajte svoja najljubša eterična olja. Služi  tudi kot nočna lučka.

Prevajanje...