Prikazovanje 1–16 od 108 rezultatov

Akcija!

BAZEN ŽIVALICE-3 K (150 X 53 cm)

22,99 18,99

V prihajajočih vročih dnevih imamo za vas miniaturni ocean, ki ga napolnite z vodo in že lahko čofotate brez skrbi. Bazen živalice 3k je čudovit otroški bazenček z morskim motivom, ki bo navdušil vaše malčke. Ponaša se s tremi prozornimi obroči in morskimi živalmi. Kapaciteta bazena je 558 litrov vode. Primeren je za otroke od 3. leta dalje.

Akcija!
Ni na zalogi

DIRKALNI AVTO – GOKART FORMULA, na pedale

66,40 57,85

Otroci vas med vožnjo radi opazujejo  in bi tudi sami radi poskusili voziti? Potem je ta revolucionarni Gokard formula na pedale ravno pravi za vašega otroka. Dirkalni avto Gokart formula na pedale je zasnovan predvsem za začetniške dirke po vaši ulici. Izdelan je iz kakovostne plastike, mehanizem za zagon in upravljanje je iz kovine.

 

Akcija!

DIRKALNI AVTO – GOKART RACING TEAM

79,99 74,99

Pripravljeni, pozor zdaj! Dirka naj se začne! Prestavi menjalno ročico, ga spravi v prosti tek in nato v pogon, poženi pedale in že si v ovinku, da se zaustaviš pa stisni zavoro in že si na cilju. Gokart ima plastična kolesa z gumo. Dimenzije pa so 50 cm x 95 cm x 67 cm. Največja dovoljena teža pa je 35 kg.

 

DIRKALNI AVTO – GOKART, FORMULA 1 na pedale

69,99

Dirkalni avto Gokart – formula 1 na pedale je zasnovan predvsem za začetniške dirke po vaši ulici. Gokart poleg vadbe moči, vzdržljivosti in odzivanja, omogoča, da otroci na zabaven način spoznajo osnove prometnih znakov in ob tem uživajo.

Akcija!
Ni na zalogi

Manta Go-kart okvir za pametno rolko MSB9025 SPIDER PRO (univerzalaen od 6,5″ do 10″)

99,90 74,90

Predstavljamo vam SVETOVNI HIT – okvir Manta MSB9025 Spider PROI, ki vašo pametno rolko spremeni v gokart. Sedež je zasnovan v obliki sedeža od rally avtomobilov, kar pride do izraza v ostrih zavojih in daje izjemen stranski oprijemManta SPIDER PRO je opremljen tudi z amortizerjiPrimeren je za v hoverboard” s kolesi v velikosti 6,5” do 10”. Primerno za otroke od 7 let naprej.

Akcija!

OTROŠKA IGRAČA LANSER DISKOV ZOOM-0

15,45 12,45

Pritisni na sprožilec in svetleči disk bo poneslo visoko v nebo. Nato ga ujemi v meržico. Zoom-0 je lanser diskov ,ki ima mrežo za lovljenje. Paketu je  priloženih je 6 letečih diskov.

Akcija!
Ni na zalogi

OTROŠKE KOTALKE – ROLE SET DISNEY PRINCESS, (nastavljive 22-29)

39,99 29,00

Zdaj se lahko pustolovščina na kotalkah prične in to iz znane risanke Disney Princess, ki je najbolj priljubljena med otroki. Role set Disney Princess je sestavljen iz vseh pomembnih elementov, da se zabava na kotalkah lahko prične. Set vsebuje kotalke in ščitnike za kolena ter komolce. Za varnost pa uporabite čelado, ki pa ni priložena. Kotalke Disney Princess so nastavljive od številke 22 do 29.

Akcija!
Ni na zalogi

OTROŠKE KOTALKE – ROLE SET FROZEN, (nastavljive 22-29)

39,99 29,00

Zdaj se lahko začne pustolovščina na kotalkah in to iz znane risanke Frozen, ki je najbolj priljubljena med otroki. Role set Frozen je sestavljen iz vseh pomembnih elementov, da lahko takoj začnete zabavo na kotalkah. Set vsebuje kotalke in ščitnike za kolena ter komolce. Za varnost pa uporabite čelado,vki pa ni priložena. Kotalke Frozen so nastavljive od številke 22 do 29.

 

Akcija!
Ni na zalogi

OTROŠKE KOTALKE – ROLE SET PJ MASKS, (nastavljive 22-29)

39,99 29,00

Štirikolesne kotalke PJ Maks s ščitniki, Italijanskega proizvajalca Mondo je primeren za naše najmlajše otroke. Imajo zelo lep dizajn, čudovite barvne kombinacije v motivu otroške risanke PJ MaksSet vsebuje kotalke in ščitnike za kolena ter komolce. Za varnost pa uporabite čelado, ki pa ni priložena. Kotalke PJ Masks so nastavljive od številke 22 do 29.

 

Akcija!
Ni na zalogi

OTROŠKE KOTALKE – ROLE SET SPIDER-MAN, (nastavljive 22-29)

39,99 29,00

Zdaj se lahko pustolovščina na kotalkah prične in to iz znane risanke Spider-man, ki je najbolj priljubljena med otroki. Role set Spider-man je sestavljen iz vseh pomembnih elementov, da se zabava na kotalkah lahko prične. Set vsebuje kotalke in ščitnike za kolena ter komolce. Za varnost pa uporabite čelado, ki pa ni priložena. Kotalke Spider-man so nastavljive od številke 22 do 29.

 

Akcija!

OTROŠKI AVTO NA AKOMULATOR BMW 6GT – licenčno

379,00 349,00

Popolnoma pristen otroški avto na akumulator  BMW 6GT, ki se ponaša z privlačnim videzom pravega BMW-ja.  Avtomobil lahko upravlja  otrok (voznik) ali pa ga lahko upravljate s pomočjo daljinskega upravljalnika, kar omogoča varno vožnjo vašega otroka. Največja hitrost je 6 km/hDOBAVA: 5 – 7 dni (plačilo po predračunu).

Akcija!

OTROŠKI AVTO NA AKUMULATOR – AUDI Q7 (črn/beli)

299,99 284,99

Zabava za vašega otroka!!! Popolnoma pristen otroški avto na akumulator Audi Q7, ki se ponaša s privlačnim videzom in posnema videz pravega Audija Q7. Avtomobil lahko upravlja  otrok (voznik) ali pa ga lahko upravljate s pomočjo daljinskega upravljalnika, kar omogoča varno vožnjo vašega otroka. Doseže hitrost do 4 km/h. Audi Q7 ima zelo lepo osvetlitev in možnost predvajanja glasbe z MP3 zapisom. Barvo ob naročilu napišite v opombe!

Akcija!
Ni na zalogi

OTROŠKI AVTO NA AKUMULATOR – BMW X6M, dvosed (v 3 barvah)

599,90 570,00

Popolnoma pristen otroški avto (dvosed) na akumulator  BMW X6M, ki se ponaša z privlačnim videzom pravega BMW-ja.  Avtomobil lahko upravlja  otrok (voznik) ali pa ga lahko upravljate s pomočjo daljinskega upravljalnika, kar omogoča varno vožnjo vašega otroka. BMW je obliki najnovejšega avtomobila X6 z dvema motorjema. Največja hitrost je 6 km/hDOBAVA: 5 – 7 dni (plačilo po predračunu).  Pri naročilu barvo (rdeča, bela, črna) napišite v opombe.