Prikaz 1–16 od 109 rezultatov

Akcija!
Ni na zalogi

DIRKALNI AVTO – GOKART FORMULA, na pedale

66,40 57,85

Otroci vas med vožnjo radi opazujejo  in bi tudi sami radi poskusili voziti? Potem je ta revolucionarni Gokard formula na pedale ravno pravi za vašega otroka. Dirkalni avto Gokart formula na pedale je zasnovan predvsem za začetniške dirke po vaši ulici. Izdelan je iz kakovostne plastike, mehanizem za zagon in upravljanje je iz kovine.

 

Akcija!
Ni na zalogi

DIRKALNI AVTO – GOKART RACING TEAM

79,99 74,99

Pripravljeni, pozor zdaj! Dirka naj se začne! Prestavi menjalno ročico, ga spravi v prosti tek in nato v pogon, poženi pedale in že si v ovinku, da se zaustaviš pa stisni zavoro in že si na cilju. Gokart ima plastična kolesa z gumo. Dimenzije pa so 50 cm x 95 cm x 67 cm. Največja dovoljena teža pa je 35 kg.

 

Ni na zalogi

DIRKALNI AVTO – GOKART, FORMULA 1 na pedale

69,99

Dirkalni avto Gokart – formula 1 na pedale je zasnovan predvsem za začetniške dirke po vaši ulici. Gokart poleg vadbe moči, vzdržljivosti in odzivanja, omogoča, da otroci na zabaven način spoznajo osnove prometnih znakov in ob tem uživajo.

Akcija!
Ni na zalogi

LESENI POGANJALEC- HAPE

100,90 81,99

Leseni poganjalec – Hape je otroški igralni rekvizit, ki obenem omogoča in poskrbi za odličen trening otrokovega ravnotežja, koordinacije in motorike, poleg tega pa taka vožnja omogoča, da se otrok dobro znajde v prostoru oz. danem okolju. Sedež je nastavljiv glede na otrokovo višino. Nastavite ga pod pravim kotom, da bo vašemu otroku pri poganjanju udobno.

Akcija!
Ni na zalogi

MANTA ELEKTRIČNI SKIRO MES002

240,99 199,99

Električni skIro MANTA MES002 je idealno prevozno sredstvo za tiste, ki so navdušeni nad tehničnimi novostmi in hočejo imeti moderno prevozno sredstvo, ki bo zbujaj radovedne poglede mimoidočih. Zahvaljujoč konstrukciji iz karbonskih vlaken je električni skiro MANTA MES002 zelo lahek, vseeno pa je zaradi njegove maksimalne nosilnosti 120kg namenjen vsem starostnim generacijam. Skuter je namenjen uporabi na asfaltirani in trši podlagi.

Akcija!

Manta Go-kart okvir za pametno rolko MSB9025 SPIDER PRO (univerzalaen od 6,5″ do 10″)

99,90 74,90

Predstavljamo vam SVETOVNI HIT – okvir Manta MSB9025 Spider PROI, ki vašo pametno rolko spremeni v gokart. Sedež je zasnovan v obliki sedeža od rally avtomobilov, kar pride do izraza v ostrih zavojih in daje izjemen stranski oprijemManta SPIDER PRO je opremljen tudi z amortizerjiPrimeren je za v hoverboard” s kolesi v velikosti 6,5” do 10”. Primerno za otroke od 7 let naprej.

Akcija!
Ni na zalogi

OTROŠKA HIŠICA (ZA NOTRANJE IN ZUNANJE PROSTORE)

16,99 14,99

Imeti svojo hišico so sanje vsakega otroka. Postavite jo lahko v sobi ali jo vzamete s seboj na zabavni piknik. Otroci lahko dejansko vstopijo v to hišo in se igrajo v njej. Hišico lahko zelo hitro in preprosto sestavite brez orodja.

Akcija!
Ni na zalogi

OTROŠKE KOTALKE – ROLE SET DISNEY PRINCESS, (nastavljive 22-29)

39,99 29,00

Zdaj se lahko pustolovščina na kotalkah prične in to iz znane risanke Disney Princess, ki je najbolj priljubljena med otroki. Role set Disney Princess je sestavljen iz vseh pomembnih elementov, da se zabava na kotalkah lahko prične. Set vsebuje kotalke in ščitnike za kolena ter komolce. Za varnost pa uporabite čelado, ki pa ni priložena. Kotalke Disney Princess so nastavljive od številke 22 do 29.

Akcija!
Ni na zalogi

OTROŠKE KOTALKE – ROLE SET FROZEN, (nastavljive 22-29)

39,99 29,00

Zdaj se lahko začne pustolovščina na kotalkah in to iz znane risanke Frozen, ki je najbolj priljubljena med otroki. Role set Frozen je sestavljen iz vseh pomembnih elementov, da lahko takoj začnete zabavo na kotalkah. Set vsebuje kotalke in ščitnike za kolena ter komolce. Za varnost pa uporabite čelado,vki pa ni priložena. Kotalke Frozen so nastavljive od številke 22 do 29.

 

Akcija!

OTROŠKE KOTALKE – ROLE SET PJ MASKS, (nastavljive 22-29)

39,99 29,00

Štirikolesne kotalke PJ Maks s ščitniki, Italijanskega proizvajalca Mondo je primeren za naše najmlajše otroke. Imajo zelo lep dizajn, čudovite barvne kombinacije v motivu otroške risanke PJ MaksSet vsebuje kotalke in ščitnike za kolena ter komolce. Za varnost pa uporabite čelado, ki pa ni priložena. Kotalke PJ Masks so nastavljive od številke 22 do 29.

 

Akcija!

OTROŠKE KOTALKE – ROLE SET SPIDER-MAN, (nastavljive 22-29)

39,99 29,00

Zdaj se lahko pustolovščina na kotalkah prične in to iz znane risanke Spider-man, ki je najbolj priljubljena med otroki. Role set Spider-man je sestavljen iz vseh pomembnih elementov, da se zabava na kotalkah lahko prične. Set vsebuje kotalke in ščitnike za kolena ter komolce. Za varnost pa uporabite čelado, ki pa ni priložena. Kotalke Spider-man so nastavljive od številke 22 do 29.

 

Akcija!
Ni na zalogi

OTROŠKI AVTO NA AKUMULATOR – AUDI Q7 (črn)

299,99 285,99

Zabava za vašega otroka!!! Popolnoma pristen otroški avto na akumulator Audi Q7, ki se ponaša s privlačnim videzom in posnema videz pravega Audija Q7. Avtomobil lahko upravlja  otrok (voznik) ali pa ga lahko upravljate s pomočjo daljinskega upravljalnika, kar omogoča varno vožnjo vašega otroka. Doseže hitrost do 4 km/h. Audi Q7 ima zelo lepo osvetlitev in možnost predvajanja glasbe z MP3 zapisom. Barva: črna

Akcija!

OTROŠKI AVTO NA AKUMULATOR – BMW X6M, dvosed (v 3 barvah)

599,90 570,00

Popolnoma pristen otroški avto (dvosed) na akumulator  BMW X6M, ki se ponaša z privlačnim videzom pravega BMW-ja.  Avtomobil lahko upravlja  otrok (voznik) ali pa ga lahko upravljate s pomočjo daljinskega upravljalnika, kar omogoča varno vožnjo vašega otroka. BMW je obliki najnovejšega avtomobila X6 z dvema motorjema. Največja hitrost je 6 km/hDOBAVA: 5 – 7 dni (plačilo po predračunu).  Pri naročilu barvo (rdeča, bela, črna) napišite v opombe.

Akcija!

OTROŠKI AVTO NA AKUMULATOR – Land Rover Discovery, dvosed (bel)

355,99 330,00

Popolnoma pristen otroški avto (dvosed) na akumulator Land Rover– Discovery, ki se ponaša z privlačnim videzom pravega jeepa.  Avtomobil lahko upravlja  otrok (voznik) ali pa ga lahko upravljate s pomočjo daljinskega upravljalnika, kar omogoča varno vožnjo vašega otroka. Land Rover  je v obliki popularnega jeepa Discovery. Največja hitrost mercedesa je 6 km/h.  DOBAVA: 5 – 7 dni (plačilo po predračunu).

Akcija!

OTROŠKI AVTO NA AKUMULATOR – Mercedes – Benz CLK, črn

174,00 138,68

Zabava za vašega otroka!!! Popolnoma pristen otroški avto na akumulator črni Mercedes – Benz CLK, ki se ponaša se s privlačnim videzom in posnema videz pravega Mercedesa. Avtomobil lahko upravlja  otrok (voznik) ali pa ga lahko upravljate s pomočjo daljinskega upravljalnika, kar omogoča varno vožnjo vašega otroka. Mercedec – Benz CLK ima zelo lepo osvetlitev in možnost predvajanja glasbe z MP3 zapisom, kar omogoča prijetno okolje za otroka med igranjemBarva: 01 črna