Prikaz vseh 9 rezultatov

DOJENČEK NEŽA S SETOM (38 cm)

33,90

Dojenček Nežika s priborom je velika 38 cm. Zraven k paketu so priloženi kahlica, plenička in steklenička. Primerna je za otroke stare od 1. leta naprej. Dojenček je iz mehkega vinila.

DOJENČEK DOLLS WORLD 3/1 (30 cm)

24,90

Dojenček Dolls World je velik 30 cm. Zraven k paketu sta priloženi kahlica in flaškaDojenček je aktiven, pije, lula in zapira oči. Primeren za otroke stare 18 mesecev in več. Dojenček je iz mehkega vinila.

DOJENČEK IZABELA 30 cm

34,99

Ta neizmerno mehek dojenček prihaja k tebi v rožnatih princeskinih oblačilih in ujemajočo kapico. Postavi Isabelo v sedež, ki ima nastavljivi ročaj za prenos in varnostni pas. Tako bo vaša Isabela varna v svojem avtomobilskem sedežu. Samo zapomni si, da jo v avtu vedno pripneš z varnostnim pasom. Ne smeš pa pozabit, tudi na svojo varnost v avtu in se ravno tako pripneš z varnostnim pasom!

OTROŠKI VOZIČEK DOLLS WORLD S 3 KOLESI

45,00

Naj vaš otrok popelje svojega dojenčka na sprehod v zložljivem vozičku Dollsworld s tremi kolesi, odstavljivo košaro in nosilko, ki omogoča nastavitev ročajev. V vozičku bo vaš otrok lahko peljal dojenčka do velikosti 46 cm. Voziček je dimenzij: 61 cm x 53 cm x 33 cm.