Prikaz vseh 8 rezultatov

DOJENČEK NEŽA S SETOM (38 cm)

31,90

Dojenček Nežika s priborom je velika 38 cm. Zraven k paketu so priloženi kahlica, plenička in steklenička. Primerna je za otroke stare od 1. leta naprej. Dojenček je iz mehkega vinila.

DOJENČEK BOOHOO (46 cm)

47,99

Otroška igrača Dojenček BOOHOO velikosti 46 cm resnično joka in pije, ima svojo flaško, dudo in slinček bo otroku pričaral pravo igro in obilo zabave. Dojenček je oblečen v lepa roza oblačila. Na glavi pa ima kapico.

OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 18 mesecev.

DOJENČEK IZABELA 30 cm

34,99

Ta neizmerno mehek dojenček prihaja k tebi v rožnatih princeskinih oblačilih in ujemajočo kapico. Postavi Isabelo v sedež, ki ima nastavljivi ročaj za prenos in varnostni pas. Tako bo vaša Isabela varna v svojem avtomobilskem sedežu. Samo zapomni si, da jo v avtu vedno pripneš z varnostnim pasom. Ne smeš pa pozabit, tudi na svojo varnost v avtu in se ravno tako pripneš z varnostnim pasom!

DOJENČEK LUKA 30 cm (iz mehkega materjala)

19,99

Prikupni mehki dojenček Luka je primerne velikosti (30 cm) in je iz mehkega materiala. Dojenček bo prijetna igrača za vašega malčka, saj ga bo navdušil z zapiranjem svojih oči, da pa bo igra še bolj zanimiva pa ima snemljivo oblekico. Dojenček je v dveh barvah (pri naročilu pod opombe napišite temnejša ali svetlejša kapa).

Akcija!

OTROŠKI VOZIČEK 3/1 S TORBO IN KOŠARO

110,90 99,00

Čudovit voziček 3/1 s torbo in košaro s katerim lahko otrok popelje svojega dojenčka na sprehod! Voziček raste skupaj z otrokom (za otroke od 90 do 146 cm visoke). Voziček ima nastavljivo streho športnega vozička, zahvaljujoč kateri lahko otrok med igro prilagaja naklonski kot.

ali od 17,58 € / mesec
Dodaj v košarico

OTROŠKI VOZIČEK DOLLS WORLD S 3 KOLESI

45,00

Naj vaš otrok popelje svojega dojenčka na sprehod v zložljivem vozičku Dollsworld s tremi kolesi, odstavljivo košaro in nosilko, ki omogoča nastavitev ročajev. V vozičku bo vaš otrok lahko peljal dojenčka do velikosti 46 cm. Voziček je dimenzij: 61 cm x 53 cm x 33 cm.