Akcija!

OTROŠKA DVOSTRANSKA TABLA Z KREDAMI

36,99 27,90

Dvostranska tabla z ročajem (za lahko prenašanje) navdihuje otroke, da odkrijejo svojo ustvarjalnost žilico. Dvostranska prenosna magnetna tabla in kredna plošča ponuja dve veliki risalni površini, kar malemu umetniku ponuja velike priložnosti. Tabla je idealna za risanje, slikanje, pisanje, spoznavanje črk, številk in matematičnih simbolov.

Ni na zalogi

Kategorije: , , SKU: 35-672000

Opis

Dvostranska tabla navdihuje otroke, da odkrijejo svojo ustvarjalnost žilico. Dvostranska prenosna magnetna tabla in kredna plošča ponuja dve veliki risalni površini, kar malemu umetniku ponuja velike priložnosti. Tabla je idealna za risanje, slikanje, pisanje, spoznavanje črk, številk in matematičnih simbolov. Opremljena je z ročajem in jo je enostavno prenašati. Na eni strani najdemo tablo s kredo, na drugi pa magnetno ploščo, na katero lahko pritrdite črke in številke. Obe površini je enostavno očistiti.

 

Značilnosti:

-Spol: Unisex

-Starost: 3 leta +

-Dimenzije sestavljenega izdelka:18,90 x 1,50 x 15,75 cm

-Set vsebuje:80 magnetnih črk in številk (32 velikih črk, 32 malih črk, 11 številk, 5 matematičnih simbolov) 4 barvne krede in 1 gobica za brisanje

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.