Akcija!

OTROŠKI KARAOKE MIKROFON S STOJALOM IN LUČKAMI

34,99 25,40

Ta mikrofon z stojalom in lučkami bo poskrbel za čisto pravi otroškiKARAOKE“, kjer se bo poleg petja tudi zaplesalo. 3Komplet vsebuje: snemljiv mikrofon, stojalo z nastavljivo višine, podstavek z zvočnikom in utripajočimi modrimi in rdečimi lučmi,mp3 kabel. Možnost predvajanja lastne glasbe v ozadju (avdio vhod).

Ni na zalogi

Kategorij: , , , , SKU: hr1265

Opis

Nadarjenost za glasbo je ena najlepših vrlina. Ta komplet Sing Star je vse, kar potrebujete za karaoke in učenje petja! Prenosni predvajalnik z mikrofonom vsebuje številne funkcije, ki popestrijo in naredijo glasbeno zabavo bolj prijetno. Zdaj lahko pojete svoje najljubše pesmi in plešete. Ta komplet ima vse, kar morajo vaši otroci morajo imeti za popolno zabavo s petjem. Osnova ima: gumb za melodijo, vhod za mikrofon – mikrofon lahko držite v roki ali ga namestite na stojalo, avdio vhod – zahvaljujoč temu lahko predvajate lastno glasbo v ozadju, npr. iz računalnika ali mp3 predvajalnika, utripajoči zvočnik z gumbom za nadzor glasnosti (ta gumb se uporablja tudi za vklop in izklop sistema).

 

Značilnosti:

-Spol: punčke

-Starost: 3 leta +

-Višina mikrofona na stojalu: 108 cm

-Dolžina kabla mikrofona: 125 cm

-Dolžina samega mikrofona: 8 cm

-Dolžina MP3 kabla: 31 cm

-Igračo napajajo baterije 6xAA (niso priložene

-Komplet vsebuje: snemljiv mikrofon, stojalo z nastavljivo višino, podstavek z zvočnikom in utripajočimi modrimi in rdečimi lučmi,mp3 kabel

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.