Akcija!

DIVALI disk za okoli vratu ali kot amulet, (45 mm)

38,99 29,50

Mandala oz. Divali disk (45 mm) je združitev treh energetsko izredno močnih simbolov v eni obliki. Predstavlja združitev kozmično najbolj pomembnih elementov, ki jih v sebi nosijo mandala, roža življenja in Teslina ploščica. Vsi trije elementi skupaj tvorijo skoncentrirano pozitivno energijo za meditacijo, zaščito, zdravljenje, koncentracijo ter osebno harmonijo. Nosi se kot obesek ali amulet.

Ni na zalogi

Kategorija: SKU: diva

Opis

Mandala oz. Divali disk za nošenje okoli vratu ali kot amulet je združitev treh energetsko izredno močnih simbolov v eni obliki. Predstavlja združitev kozmično najbolj pomembnih elementov, ki jih v sebi nosijo mandala, roža življenja in Teslina ploščica. Vsi trije elementi skupaj tvorijo skoncentrirano pozitivno energijo za meditacijo, zaščito, zdravljenje, koncentracijo ter osebno harmonijo.

Divali disk človeku pomaga pri meditaciji, umiritvi uma, zdravljenju, osredotočenosti, koncentraciji , spoznavanju samega sebe in boljše zaznavanje ter povezanost z okoljem v katerem biva. Pomaga nam uravnotežiti energijo v nas in okoli nas, se skozi slepila prebiti v resničnost in se osvoboditi strahov.

divali-disk-obesek

Divali disk oddaja skoncentrirano pozitivno energijo, ki se širi navzven in dviguje raven energije ter vnaša harmonijo, ljubezen, radost, veselje in mir v naše telo. Ohranja duševni mir in ga obnavlja v kolikor ni več prisoten.

 

ZDRUŽITEV TREH ENERGIJSKO IZREDNO MOČNIH SIMBOLOV

mandala_tumb

MANDALA

Mandala je motiv, ki je star približno šest tisoč let, ter v sanskrtu pomeni “sveti krog”Mandala disk je osnovni simbol pri koncentraciji, meditaciji, osebnostnem procesu, zaščiti in samozdravljenju. Sestavljena je iz znakov, simbolov, figur in različnih likov. Večinoma je toplih in pozitivnih barv.

roza_zivljenja_tumb
ROŽA ŽIVLJENJA

Rožo življenja tvorijo enako velike krožnice, ki se medsebojno prekrivajo in tako sestavljajo svojevrsten geometrijski vzorec. Ta predstavlja zlati rez, ki naj bi bil najboljše možno vodilo vseh, ki poizkušajo upodobiti lepoto skladnosti. Podoba, oziroma oblika rože življenja, spominja na cvetne liste večih cvetov.

tesla_ploscica
TESLINA PLOŠČICA
Ploščica deluje kot sprejemnik kozmične energije iz okolja po principu dvigovanja frekvence vsega živega. Energijo oddaja samodejno, ter okoli sebe ustvarja pozitivno zdravilno polje.

 

 

Leonardo Da Vinci

Pomena središča in povezanih krogov ter oblik, se je zavedal in jih preučeval že Leonardo da Vinci (1452 – 1519). V njegovih indeksih so ohranjene slike mandal in rož življenja. Znano je, da je pri risanju razmerja človeškega telesa po Vitruviju upošteval sredinsko točko telesa. Ta se nahaja štiri centimetre pod popkom, okoli razkoračenega človeka, ki ima navzgor iztegnjene roke, s pomočjo katerih je tako lahko zarisal pravilni krog. Krožne podobe so bile zanj izražanje ideje varnega zatočišča, pot v lastno sredino ter premik v smeri osebnostne rasti.

Carl Gustav Jung

Mandale je na Zahodu pri zdravljenju svojih pacientov uporabljal Carl Gustav Jung. Ta zelo cenjen in spoštovan švicarski zdravnik ter psiholog, velja za utemeljitelja analitične psihologije.

V svojih študijah je mandalo opisal kot popolno risbo našega duševnega vesolja, oziroma urejeno razporejenost misli. Med zdravljenjem je pri svojih pacientih opazil, da prek mandal sprejemajo tiste zdravilne energije, ki jih podzavestno potrebujejo.

Carl Gustav Jung je prejel ogromno nagrad in častnih doktoratov mnogih univerz. Predaval je tudi na Harvard-u in Cambridge-u. Imenovan je bil tudi za častnega člana mednarodnih znanstvenih društev in akademij.

 

ZNAČILNOSTI:

velikost 45 mm

Divali disk je oblikovan tako, da se ga lahko uporablja kot obesek ali amulet.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.