Akcija!

OTROŠKI AVTO NA AKUMULATOR – Mercedes Benz – AMG GT R, dvosed (več barv)

465,90 420,00

Popolnoma pristen otroški avto (dvosed) na akumulator  Mercedes Benz– GT R, ki se ponaša z privlačnim videzom pravega Mercedesa.  Avtomobil lahko upravlja  otrok (voznik) ali pa ga lahko upravljate s pomočjo daljinskega upravljalnika, kar omogoča varno vožnjo vašega otrokaMercedes je obliki športnega avtomobila cabrioleta. Največja hitrost mercedesa je 6 km/hDOBAVA: 5 – 7 dni (plačilo po predračunu).  Pri naročilu barvo napišite v opombe.

Na voljo po naročilu

Kategoriji: , SKU: amggtr

Opis

Zabava za vašega otroka!!! Popolnoma pristen otroški avto (dvosed) na akumulator  Mercedes Benz– GT R, ki se ponaša z privlačnim videzom pravega Mercedesa.  Avtomobil lahko upravlja  otrok (voznik) ali pa ga lahko upravljate s pomočjo daljinskega upravljalnika, kar omogoča varno vožnjo vašega otrokaMercedes je obliki športnega avtomobila cabrioleta. Največja hitrost mercedesa je 6 km/h.

Zelo podroben model izvirnika!

Poudarki:

Po želji lahko vaš otrok tudi z volanom ali pospeševalnikom krmili vozilo s 4-smernim daljinskim upravljalnikom. Vgrajena je MP3 povezava, zvok pa se lahko regulira. Zahvaljujoč 2 x 12V električnim motorjem, ima dovolj moči za prenašanje dveh otrok do 50 kg. Vgrajeni so žarometi in zadnje luči.

 

Tehnični podatki:

Licenco ima Mercedes

Z usnjenim sedežem

Pnevmatike EVA

dvojice

S povezavo Mp3 in povezavo USB

Funkcija nadzora zvoka na armaturni plošči

Večfunkcijski volan z glasbenimi učinki

Vklj. 2.4GHz daljinski upravljalnik

indikator baterije

3x hitrosti

4x amortizer

Hitro do 6 km / h

Žarometi spredaj, zadaj in dnevne luči

12V10A baterija za daljši užitek v vožnji

Vrata odprta

Barva: črna, rdeča ali zelena

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.