Akcija!

R/C TANK- 2.4GHZ (38 x 21 x 15 cm), zelena maskirna barva

46,90 35,99

Tank na daljinsko upravljanje velikosti 38 x 21 x 15 cm, zelene-maskirne barve bo malim vojakom pričaralo pravo bitko med tankoma. Za še večjo zabavo poskrbijo zvočni in svetlobni efekti. Tank je odlično darilo!

Kategoriji: , SKU: kx6036

Opis

Bojni tank z daljinskimi upravljalnikom bo zabava za vso družino. Izredno okreten in zmogljiv tank s 300° vrtljivim topom, so samo nekatere posebnosti po kateri se odlikuje ta igrača. Vozilo se lahko premika v katero koli smer. Upravlja se ga s pomočjo daljinskega upravljalca, slog vožnje pa je podoben pravemu vojaškemu tanku. Poleg ogromne moči, ki jo ponuja tank, ima tudi gumijaste gosenice, ki znatno povečajo oprijem. Tank ima osvetljen zadniji del, cev, ter oddaja zvok pravega tanka in ima vrtljivo kupolo. Ko tank postavite v pravi položaj, lahko streljate – tank oddaja zvok. Ta igrača je garancija za čudovito igranje več ur.

 

Značilnosti:

-Spol: Unisex

-Starost: 7 let +

-Lestvica: 1:14

-Dimenzije tanka: 38 x 21 x 15 cm

-Največja hitrost: 7-8km / h

-Domet daljinskega upravljalnika: 30-40 m

-Paket vsebuje: daljinsko voden model rezervoarja, večnamenski daljinski upravljalnik z 2,4 GHz anteno, polnilec baterij, baterija, ki napaja rezervoar, baterija za daljinski upravljalnik, tankist s puško

-Moč rezervoarja: napaja polnilna baterija (vključena), daljinski upravljalnik napaja 1 9V baterija (vključena)

-Moč daljinskega upravljalnika: 2x 1,5V AA baterija

-360-stopinjsko vrtenje (180 stopinj na obe strani)

-Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebuje majhne dele

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.