Prikazovanje 1–16 od 200 rezultatov

Akcija!

ESSENS -MASKARA ZA DALJŠE TREPALNICE- BLACK

12,99 11,20

Lepe trepalnice so okras vsakih oči in želja vsake ženske! Zato je ESSENS je izdelal maskaro prav takšno da boste izjemne ves dan. Ta maskara ustvarja poln in ukrivljeno privlačen videz. Fleksibilna, zaobljena glava gumijaste krtače zajema vsako posamezno trepalnico od korena, s čimer povečuje volumen in poustvari čudovit učinek umetnih trepalnic.

Akcija!

ESSENS -MASKARA ZA IZJEMNE TREPALNICE- BLACK

12,99 11,20

Lepe trepalnice so okras vsakih oči in želja vsake ženske! Zato je ESSENS izdelal maskaro prav takšno da boste izjemne ves dan. Ta maskara z izjemnim učinkom zgoščevanja zagotavlja volumen in dolžino trepalnicam. Mehka krtačna obloga objame vsako trepalnico s fino obogatenim, črnim pigmentom in zagotavlja odpornost proti lepljenju in razmazovanju.

Akcija!

ESSENS ALOE VERA BALZAM ZA BARVANE LASE IN SUHE LASE ( 200 ml)

9,95 7,20

Aloe vera balzam za barvane in suhe lase z aloe vero z naravnim izvlečkom šestih vrst sadja ima blagodejne učinke na vaše barvane in suhe lase, ker spodbuja njihovo zdravo rast, bistveno izboljšuje kakovost las, jim daje lep sijaj in volumen. Balzam prodre globoko v strukturo las, jih vlaži in obnavlja poškodovane lase, ter ščiti pred toplotnimi poškodbam (sušilci las). BREZ PARABENOV!!!

Akcija!

ESSENS ALOE VERA BALZAM ZA VSE VRSTE LAS ( 200 ml)

9,95 7,10

Aloe Vera balzam za vse vrste z naravnimi izvlečki sedmih rastlin ima za vaše lase koristne učinke, ki spodbujajo njihovo zdravo rast, bistveno izboljšajo kakovost las, jim dajejo lep sijaj in volumen. Balzam prodre globoko v strukturo las, jih vlaži in obnavlja poškodovane lase. BREZ PARABENOV!!!

Akcija!

ESSENS ALOE VERA DEO STICK (50g)

14,25 8,50

Deodorant z aloe vero je nežen tudi do najbolj občutljive kože. Ta se preprosto uporablja, se hitro suši in ne pušča madežev na obleki ali koži. Svež vonj je primeren za moške in ženske ter ne ne vpliva na vonj parfuma na kakršen koli način.

Akcija!

ESSENS ALOE VERA ŠAMPON ZA BARVANE IN SUHE LASE ( 200 ml)

9,10 6,20

Šampon Essens Aloe Vera za barvane in suhe lase vsebuje mešanico: konopljinega olja, ekstrakte 6 vrst sadja in soli iz Mrtvega morja, ter ekstrakt Aloe Vera, ki pospešuje zdravo rast las, jim daje volumen in čudovit lesk. Šamponi Essens imajo blažilni učinek, preprečujejo izsušenost lasišča in izboljšajo kvaliteto las. BREZ PARABENOV!!!

Akcija!

ESSENS ALOE VERA ŠAMPON ZA VSE VRSTE LAS ( 200 ml)

9,10 6,40

Šampon Essens Aloe Vera za vse vrste las vsebuje mešanico: konopljinega olja, ekstrakte 7 zdravilnih rastlin in soli iz Mrtvega morja, ter ekstrakt Aloe Vera, ki pospešuje zdravo rast las, jim daje volumen in čudovit lesk. Šamponi Essens imajo blažilni učinek, preprečujejo izsušenost lasišča in izboljšajo kvaliteto las. BREZ PARABENOV!!!

Akcija!

ESSENS Anti Aging Gel za nego kože okoli oči Colostrum+

45,99 38,00

GEL ZA OKOLI OČI 30 ml COLOSTRUM+ brez vonja vsebuje naravno sestavino kolostrum in hialuronsko kislino. Zmanjšuje zabuhlost in osveži predel okrog oči. Z lahkoto prodre v kožo, zahvaljujoč njegovi edinstveni sestavi. Uporabite majhno količino gela pod očmi in z nežnim tapkanjem vtrite v kožo. Uporabljajte zjutraj in zvečer.

Akcija!

ESSENS Anti Aging Gel za nego kože okoli oči Colostrum+ parfumiran

45,99 38,00

GEL ZA OKOLI OČI 30 ml COLOSTRUM+ odišavljen vsebuje naravno sestavino kolostrum in hialuronsko kislino. Zmanjšuje zabuhlost in osveži predel okrog oči. Z lahkoto prodre v kožo, zahvaljujoč njegovi edinstveni sestavi. Uporabite majhno količino gela pod očmi in z nežnim tapkanjem vtrite v kožo. Uporabljajte zjutraj in zvečer. Privoščite svojemu videzu najboljše, privoščite si nove in še boljše izdelke Colostrum+.

Akcija!

ESSENS Anti Aging Serum Colostrum+

45,99 38,00

POMLAJEVALNI SERUM ZA OBRAZ, 30 ml COLOSTRUM+ brez vonja vsebuje naravno sestavino kolostrum in hialuronsko kislino. Po uporabi seruma je koža mehkejša in ima naraven videz. Serum nanesemo na očiščeno kožo in previdno vtremo. Priporočamo uporabo v kombinaciji z dnevno in nočno kremo za učinkovit boj proti gubam. Po uporabi je možen nanos ličil. Privoščite svojemu videzu najboljše, privoščite si nove in še boljše izdelke Colostrum+.

Akcija!

ESSENS Anti Aging Serum Colostrum+parfumiran

45,99 38,00

POMLAJEVALNI SERUM ZA OBRAZ, 30 ml COLOSTRUM+ odišavljen vsebuje naravno sestavino kolostrum in hialuronsko kislino. Po uporabi seruma je koža mehkejša in ima naraven videz. Serum nanesemo na očiščeno kožo in previdno vtremo. Priporočamo uporabo v kombinaciji z dnevno in nočno kremo za učinkovit boj proti gubam. Po uporabi je možen nanos ličil. Privoščite svojemu videzu najboljše, privoščite si nove in še boljše izdelke Colostrum+.